Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Casa Albă s-a stins lumina în timp ce Trump făcea declarații (VIDEO)

© Sputnik / Sergei Guneev / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
În timp ce președintele SUA făcea declarații cu privire la încrederea în serviciile de informații, în sală s-a stins lumina. Este o coincidență sau un act al agenților secreți? Donald Trump a avansat o ipoteză.

BUCUREȘTI, 18 iul — Sputnik. Pana de curent s-a produs pe 17 iulie, în timpul conferinței de presă a președintelui american Donald Trump. S-a întâmplat exact când liderul de la Casa Albă se preferea la ancheta serviciilor americane de informații cu privire la presupusa ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016.

"Am încredere în serviciile noastre de informații […] Au oprit lumina. Trebuie să fie agenții de informații", a spus el zâmbind.

Luni, în cadrul conferinței de presă comune cu Vladimir Putin, Donald Trump a declarat că are încredere deplină atât în declarațiile președintelui rus, cât și în datele furnizate de serviciile americane de informații. Aceste remarci au trezit indignarea multor politicieni americani. Fostul șef al CIA, John Brennan, a declarat că "performanța" lui Trump de la Helsinki a fost "nimic altceva decât un act de trădare".

Fluxul de știri
0