Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jirinovski șochează: Cere 1 trilion de euro pentru experimentul comunist realizat în Rusia

© Sputnik / Александр Шалгин / Accesați arhiva multimediaЛидер ЛДПР Владимир Жириновский
Лидер ЛДПР Владимир Жириновский - Sputnik Moldova
Abonare
Excentricul politician rus Vladimir Jirinovski a declarat pentru jurnaliști că Rusia trebuie să-și apere în instanță interesele sale, inclusiv cele patrimoniale.

CHIȘINĂU, 18 iul — Sputnik. Liderul Paltidului Democrat Liberal din Federația Rusă, Vladimir Jirinovski, a propus să fie inițiat un proces împotriva Uniunii Europene, urmând să fie cerută o despăgubire în valoare de un trilion de euro pentru folosirea teritoriului Rusiei în vederea realizării experimentului de construire a comunismului.

”Propunem să inițiem un proces împotriva Uniunii Europene, să plătească poporului rus pentru că au folosit teritoriul Rusiei pentru realizarea proiectului construcției comunismului, care a dus la nenumărate jertfe, la prăbușirea orânduirii sociale și la o decădere morale”, a declarat Jirinovschi pentru jurnaliști.

Jirinovschi a punctat că valoarea despăgubirilor trebuie să fie de 1 trilion de euro.

Jirinovski a făcut o declarație incredibilă la Soci>>>

El a explicat că în Occident apărarea intereselor în instanță, inclusiv cele ce țin de patrimoniu, este o practică răspândită. Potrivit lui, Rusia trebuie să meargă pe aceeași cale.

Fluxul de știri
0