Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Lăcomia șoferilor microbuzelor de linie poate și să ucidă – Video

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Capitală a fost la un pas de moarte din cauza lăcomiei șoferului unui microbuz de linie și din cauza neatenției altor doi.

Neatenția a doi conducători auto și neglijența criminală a unui șofer de microbuz de linie au fost la un pas să-l ucidă pe un tânăr din Capitală care traversa regulamentar strada.

Poliția a venit cu detalii în acest caz scandalos, care putea să aibă un sfârșit tragic. Totul s-a întâmplat pe strada Albișoara din Capitală, în dimineața zilei de astăzi, pe ora 09:13. Două automobile au virat dar au pierdut controlul și s-au lovit reciproc. În urma impactului, un autovehicul a trecut milimetric pe lângă un pieton care traversa regulamentar strada pe zebră. De fapt, ambele mașini au fost foarte aproape să-l lovească.

De dragul adevărului trebuie să menționăm că șoferii celor două automobile nici nu aveau cum să-l vadă pe tânărul de pe trecerea de pietoni din cauza unui microbuz care staționa neregulamentar în fața zebrei.

Din acest filmuleț putem constata că microbuzul care staționa în mod criminal în fața zebrei și la câțiva zeci de metri de la stație era unul de linie. Și este știut că în Capitală, șoferii microbuzelor de linie, din dorința de a câștiga un leu în plus, neglijează totalmente regulile circulației rutieră și opresc oriunde, chiar dacă au interdicție, ca să ia un pasager în plus sau ca acesta să coboare. Ei staționează în mod absolut iresponsabil în fața trecerilor de pietoni sau chiar pe trecerile de pietoni.

Este straniu faptul că Poliția nu se sesizează în astfel de cazuri și aceste încălcări sunt comise în masă în Republica Moldova, în special în municipiul Chișinău.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției Sputnik.

Fluxul de știri
0