Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Blondă și cu bustul generos: Iată cum arată cea mai sexy femeie de pe planetă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Revista celebră "Maxim" a făcut un top al celor mai sexy femei de pe planetă.

CHIȘINĂU, 18 iulie — Sputnik. Revista pentru bărbați "Maxim" a realizat un top al celor mai sexy femei de pe planetă. Actrița și fotomodelul american Kate Upton, cunoscută pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issue, s-a clasat pe prima poziție. 

Still rocking red, white, and blue! Happy #NationalBikiniDay 👙😜

Публикация от Kate Upton (@kateupton) 5 Июл 2018 в 11:53 PDT

Publicația americană notează că „Bomba sexy cu păr blond", în vârstă de 26 de ani, a fost votată drept cea mai frumoasă femeie din lume în 2018 datorită „formelor generoase și zâmbetului ei dulce".

Editorii prestigioase reviste care a alcătuit topul s-au grăbit s-o numească urmașa lui Marilyn Monroe.

#SISwim 2018

Публикация от Kate Upton (@kateupton) 14 Фев 2018 в 1:05 PST

Vedeta are un corp bine lucrat și un bust generos, lucru care i-a făcut pe bărbați să o voteze. Kate Upton apare, potrivit tradiției, pe coperta următoarei ediții.

Revista Maxim alcătuiește anul Top 100 cea mai sexy femeie din lume, începând cu anul 2000. Printre deținătoarele acestui titlul le putem aminti pe Jessica Alba, Christina Aguilera, Katy Perry și Taylor Swift. Eva Longoria a câștigat acest titlul de două ori. Anul trecut, locul întâi a fost ocupat de Hailey Baldwin. 

Fluxul de știri
0