Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A văzut moartea cu ochii

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău un conducător auto era cât pe ce să provoace un accident cu implicarea unui copil.

CHIȘINĂU, 18 iulie — Sputnik. Dorind să fie cel mai „cool" dintre toți participanții la trafic, un automobilist din Chișinău era cât pe ce să provoace un accident iar un copil a fost la un pas să devină victima acestia.

Incidentul a avut loc în sectorul Ciocana, pe strada Petru Zadnipru, când automobilul a virat de pe strada Mihail Sadoveanu, momentul fiind imortalizat de camera de bord.

Brusc, din spatele unui automobilul care se deplasa pe banda opusă a apărut un alt automobil, cu intenția de a-l depăși pe primul. A fost o adevărată minune că cele două mijloace de transport nu s-au tamponat. Spre sfârșitul înregistrării video se aude un glas de copil: probabil că acesta se afla pe bancheta din spate și a văzut cu ochii săi cele întâmplate.

Iar din filmulețul postat pe rețelele de socializare poate fi identificat chiar numărul de înmatriculare al automobilului „infractor".

Fluxul de știri
0