Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a trăit coșmarul vieții sale după ce a luat trei pasageri la Budești

Abonare
Poliția este în căutarea a trei indivizi care au agresat fizic un bărbat în apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii-Noi.

CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor în vederea identificării a trei persoane suspectate de faptul că ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 46 de ani, după care l-au lăsat și fără o sumă importantă de bani.

Cazul a avut loc pe 9 iulie curent. În apropierea localităţii Budeşti, victima a luat în calitate de pasageri trei indivizi care se deplasau spre Bender. În apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii-Noi, suspecții l-au agresat și amenințat cu un cuțit, după care au sustras de la acesta 17 mii 200 de euro și 800 lei.

Poliția a realizat un fotorobot al suspecților și îndeamnă cetățenii să ajute la identificarea lor. Oamenii legii acumulează orice informație ce ar ajuta la identificarea şi localizarea persoanelor în cauză.

© Photo : Poliția Republicii MoldovaTrei indivizi au agresat unn bărbat la Anenii Noi
Trei indivizi au agresat unn bărbat la Anenii Noi - Sputnik Moldova
Trei indivizi au agresat unn bărbat la Anenii Noi

Conform primelor constatări, unul dintre suspecți ar fi un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, înălțimea 170-175 cm, constituția corpului medie, păr de culoare întunecat, tuns scurt (posibil cu pleș pe cap), îmbrăcat în pantaloni de culoare verzuie (haki) cu mai multe buzunare prin părți, maiou de culoare albastră, vorbitor de limbă rusă.

Cel de-al doilea suspect este un bărbat cu vârsta cuprinsă între 24-27 de ani, înălțimea de 185-190 cm, constituția corpului sportivă, păr lung de culoare întunecată, fața ovală lunguiață, cu ten închis, îmbrăcat în pantaloni întunecați, maiou de culoare oranj, pe umăr avea un rucsac de culoare neagră, vorbitor de limbă rusă.

Cea de-a treia persoană este o femeie cu vârsta cuprinsă între 35 — 40 de ani, corpolență plină, păr lung de culoare întunecată, îmbrăcată într-o vestă lungă de culoare închisă.

Fluxul de știri
0