Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonța, pe litoral, într-o aventură cu un salvamar – Video

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Angela Gonța a relatat pe pagina sa de Facebook aventura pe care a avut-o cu un salvamar, ea fiind împreuna cu fiica ei la odihnă, la mare.

CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. Angela Gonța a avut o adevărată aventură cu un salvamar, după cum chiar ea povestește pe pagina ei de Facebook. Fiind singură pe malul mării, fetița ei fiind la un teren de joacă, un salvamar, despre care ea spune că era "bronzat, frumos, cu ochi albaștri", a întrebat-o franc, fără menajamente, ce face la noapte.

Se pare că această abordare a speriat-o pe diva de televiziune. Pentru că întrebarea a fost adresată în engleză, ea l-a tratat cu refuz pe frumosul salvamar tot în engleză. I-a spus că este mamă singură, că noaptea doarme și că, în general, ea urăște bărbații.

Bineînțeles, fiind refuzat, salvamarul s-a dat la o blondă.

Ce e val, ca valul trece, vorba poetului. 💨🌊

Публикация от Angela Gonta (@angelagonta) 13 Июл 2018 в 8:27 PDT

Dar povestea relatată de Angela Gonța este alta, după cum chiar ea ne spune. Și anume că celelalte doamnele de pe plajă, chiar dacă nu arătau mai bine, nu erau mai frumoase decât ea, erau mult mai fericite decât diva noastră de televiziune.

"Dar, de fapt eu altceva vreau sa povestesc. Mă uitam la ele. Nemțoaice, franțuzoaice… Singure pe plaja, cam de vârsta mea, cu un kilogram doua în plus, burtică de mămică… Fix ca mine. Dar altfel. Mai sigure, mai încrezute, mai luminoase", a scris Gonța pe Facebook.

Probabil, Angela Gonța a dorit să spună că franțuzoaicele și nemțoaicele erau mai încrezătoarea decât ea, nu mai încrezute, așa cum a scris, căci a fi încrezut înseamnă a fi îngâmfat, înfumurat, fudul, calități care îi sunt improprii.

Fluxul de știri
0