Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anastasia Cebotari, tânăra care dorește să cucerească industria modei

Abonare
Nu este secret pentru nimeni că femeile din Republica Moldova sunt considerate unele din cele mai frumoase femei de pe glob. Ele adoră să fie în pas cu moda și să respecte de fiecare dată tendințele. Sunt conștiente de importanța pe care o are aspectul fizic și au grijă la toate detaliile.

Fiecare femeie este înzestrată cu propriile calități care o evidențiază de celelalte, așa că ea trebuie să profite din plin de ele pentru a se face remarcată și pentru a-i cuceri pe cei din jur. Anastasia Cebotari este fata cu visele mărețe care o determină să fie foarte ambițioasă și să reușească tot ceea ce își propune în modelling.

"Cariera mea de modelling a început în perioada când eram adolescentă și învățam la liceu. Din păcate, nu reușești să trăiești din banii pe care îi câștigi la diverse evenimente fashion în Republica Moldova. Din această cauză îmi văd viitorul peste hotarele țării unde sper să am mai multe colaborări și propuneri care îmi vor asigura o carieră frumoasă la care visez. Totodată, pentru ca să ajungi unde îți dorești trebuie să fii o personalitate cu caracter. De altfel, nu te vei evidenția printre atâtea fete frumoase în industria modei", a spus tânăra.

Anastasia Cebotari spune că succesele pe care le are astăzi se datorează în mare parte părinților care au încurajat-o și i-au fost alături de ea, chiar și atunci când fost la un pas de a renunța la visul ei.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0