Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În troleibuzele din Chișinău poți vedea de toate, dar asta a întrecut orice măsură - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПервый троллейбус в аэропорт
Первый троллейбус в аэропорт - Sputnik Moldova
Abonare
Urlete, înjurături, pumni și picioare - toată această mizerie se întâmplă întru-n troleibuz de linie din Capitală.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Decența, bunul simț, educația nu mai sunt la ordinea zilei. Fără a generaliza, trebuie să constatăm că mulți dintre tinerii de astăzi se poartă mai rău ca niște sălbatici și sunt de o agresivitate care sperie.

Troleibuz, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos: O femeie i-a făcut asta unui bărbat, chiar în troleibuzul 13

Dovadă este și filmulețul postat recent pe Facebook, înregistrarea fiind realizată în troleibuzul de pe linia 8.

Potrivit autorului postării, tinerele au început să facă glume proaste pe seama celor aflați în troleibuz, iar cei care au încercat să le potolească au fost insultați și înjurați.

"Au insultat fără nici un motiv și au făcut glume proaste pe seama tuturor celor din troleibuz. Oricine încerca să facă vreo observație era imediat insultat cu cuvinte necenzurate. În momentul când pasagerii au încercat să o coboare din troleibuz, s-a întâmplat ceea ce ați văzut și in video", a scris ea.

Imaginile sunt mai mult decât elocvente. Nu se știe cu ce s-a sfârșit acest caz deoarece autoarea înregistrării a trebuit să coboare din troleibuz.

Fluxul de știri
0