Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SUA și Rusia vor crea un grup al liderilor din mediul de afaceri al celor două țări

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Trump și Putin au convenit asupra înființării unui grup comun care va include cele mai reprezentative personalități ale mediilor de afaceri american și rus.

BUCUREȘTI, 16 iul — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că a convenit cu președintele SUA, Donald Trump, asupra înființării unui grup comun care va include liderii mediului de afaceri din ambele țări.

"Am convenit cu președintele Trump asupra înființării unui grup la cel mai înalt nivel, care va include liderii mediului de afaceri rus și cel american. Antrenprenorii știu mai bine cum poate fi construită o relație de cooperare reciproc avantajoasă. Îi vom lăsa să gândească ce am putea face pentru a veni cu un set de propuneri în acest sens", a spus Putin la conferința de presă de după negocierile cu Trump la Helsinki.

Fluxul de știri
0