Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia și SUA își vor coordona lupta împotriva terorismului

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciile speciale din SUA și Rusia vor continuă să întrețină relațiile din domeniul combaterii terorismului.

BUCUREȘTI, 16 iul — Sputnik. Serviciile de informații ale SUA și Federației Ruse vor mențione în continuare contactele în domeniul combaterii terorismului, a declarat președintele SUA, Donald Trump, la conferință de presă de după negocierile cu omologul său Vladimir Putin la Helsinki.

"Am discutat despre probleme islamismului radical, de pe urma căruia suferă Rusia și SUA — atentate oribile. Am convenit să continuă comunicarea între serviciile noastre pentru a face față acestui rău", a declarat Trump.

Liderul american a mai anunțat că a discutat cu Putin despre prevenirea atentatelor teroriste la Sankt Petersburg. "I-am mulțumit președintelui Putin pentru că m-a sunat și mi-a mulțumit", a declarat Trump.

Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, Aleksandr Bortnikov, a anunțat în aprilie că SUA a avertizat din timp Rusia despre pregătirea unor atentate teroriste în Sankt Peterburg în perioada sărbătorilor de iarnă.

Fluxul de știri
0