Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a insistat că relațiile dintre Rusia și SUA trebuie să fie reconsiderate

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Fiind de acord că dialogul între părți trece printr-o perioadă dificilă, liderul rus a arătat că fenomenul, în multe privințe, are un caracter indus.

BUCUREȘTI, 16 iul — Sputnik. Războiul Rece s-a încheiat de multă vreme, epoca confruntării ideologice a celor două țări a fost depășită, situația în lume s-a schimbat cardinal, a menționat Putin.

În această ordine de idei, atmosfera tensionată între Rusia-SUA nu este una justificată.

”Este evident pentru toți că relațiile bilaterale trec printr-o perioadă dificilă, dat fiind aceste dificultăți, atmosfera încordată care s-a creat, nu au un substrat obiectiv”, a spus liderul rus la conferința de presă comună.

Putin a adăugat că i-a propus omologului său să mediteze la o filosofie a edificării relațiilor bilaterale pe termen lung.

Fluxul de știri
0