Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini incendiare: Xenia Deli, îmbrăcată sumar, în braţele unui bărbat - Foto

© Photo : Facebook / Xenia deliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Xenia Deli se bucură de această perioadă minunată din viaţa ei şi îşi etalează în pozele postate pe reţelele de socializare burtica proeminentă.

CHIŞINĂU, 16 iul — Sputnik. De când este însărcinată, modelul din Moldova, Xenia Deli îşi bucură în permanenţă admiratorii cu poze postate pe Instagram, în multe dintre acestea apărând îmbrăcată sumar.

Modelul continuă să-şi facă meseria şi nu se sfieşte să-şi demonstreze formele rotunjite, conştientă că sarcina o prinde. De aceeaşi părere pare să fie fi fotograful fashion, George Favios, care a realizat cu puţin timp în urmă mai multe fotografii cu modelul originar din Basarabeasca.

În una dintre acestea, Xenia este în braţele soţului său, omul de afaceri egiptean Ossama Al-Sharif, fiind îmbrăcată într-o rochie cu un decolteu generos.

Mulţi dintre cei care o urmăresc pe pagina de Instagram i-au apreciat frumuseţea, dar şi felul extraordinară în care arată soţul său. Chiar dacă este cu mulţi ani mai în vârstă decât soţia sa, milionarul egiptean este într-o formă excelentă, probabil şi pentru că are alături o femeie tânără şi frumoasă.

Cei doi par să fie însă în culmea fericirii în aceste clipe frumoase de aşteptare. Nouă nu ne rămâne decât să-i dorim Xeniei să aducă pe lume un copil sănătos care să-i aducă doar bucurii.

Fluxul de știri
0