Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident misterios pe șoseaua Chișinău-Leușeni: Un Audi, făcut zob – Foto

© Sputnik / Sergiu PraporșcicAccident șoseaua Chișinău-Leușeni
Accident șoseaua Chișinău-Leușeni - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident teribil a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, pe șoseaua Chișinău-Leușeni, chiar la intersecția cu drumul local spre direcția Nisporeni.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Accidentul care a avut loc pe drumul național Chișinău-Leușeni a fost provocat, potrivit martorilor oculari, de către șoferul unui automobil Dacia Logan. Acesta a virat spre stânga, ca să ia direcția spre Nisporeni, ieșind pe contrasens, fără a să asigura dacă că nu vine nimeni din față. Din nefericire, în acel moment pe contrasens era în trecere un automobil Audi.

Modul în care s-a produs acest accident este greu de explicat, dat fiind că locul era deschis, cu vizibilitate la sute de metri. O explicație ar fi că șoferul care a provocat accidentul a fost extrem de neatent, iar celălalt conducea cu viteză excesivă.

Impactul a fost extrem de violent. În special, a fost puternic deteriorat automobilul Audi. Potrivit martorilor, nici una dintre cele două mașini nu mai poate fi reparată. Cel mai probabil ambele vor fi casate.

© Sputnik / Sergiu PraporșcicAccident șoseaua Chișinău-Leușeni
Accident șoseaua Chișinău-Leușeni  - Sputnik Moldova
Accident șoseaua Chișinău-Leușeni

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției, un echipaj al salvării și unul de pompieri.

Potrivit informațiilor oferite de martori, atât șoferii, cât și pasagerii din ambele automobile nu au suportat răni grave. Totuși angajații Salvării au acordat îngrijiri medicale tânărului care se afla la volanul automobilului Audi, care a fost rănit ușor la mână.

© Sputnik / Sergiu PraporșcicAccident șoseaua Chișinău-Leușeni
Accident șoseaua Chișinău-Leușeni  - Sputnik Moldova
Accident șoseaua Chișinău-Leușeni

Până în acest moment, Poliția nu a venit cu informații cu privire la acest accident.

Fluxul de știri
0