Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șocant: Câți jurnaliști vor relata despre Summitul Putin-Trump de la Helsinki

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Accesați arhiva multimediaПанорама города Хельсинки
Панорама города Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Întrevederea dintre Vladimir Putin şi Donald Trump se va desfăşura la 3 kilometri de centrul media, în palatul prezidenţiale de pe malul Balticii.

CHIȘINĂU, 15 iul — Sputnik. În centrul media din Helsinki au fost acreditați aproximativ 1500 de jurnalişti din 60 de ţări, informează corespondentul RIA Novosti.

Президент России Владимир Путин президент США Дональд Трамп - Sputnik Moldova
Politică
Trump despre relația cu Putin: Am putea deveni prieteni

Centrul media funcționează în cadrul centrului de congrese "Finlandia Hall". Aici sunt organizate spaţii de lucru pentru jurnalişti, cantine, unde aceștia își pot servi deja cafeaua şi gusta câte o tartină. A fost instalat și un ecran pentru ca să poată urmări meciul din finala Campionatului Mondial de Fotbal, iar luni va avea loc briefingul de după summit.

Întrevederea va avea loc la 3 kilometri de centrul media, în palatul prezidenţial de pe malul Balticii.

Preşedinţii Rusiei şi SUA se vor întâlni pe 16 iulie la Helsinki. Kremlinul a anunţat că Putin şi Trump intenţionează să discute perspectivele relaţiilor bilaterale şi problemele internaţionale actuale.

Fluxul de știri
0