Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier în România: Doi copii se aflau pe bancheta din spate - detalii

© Sputnik / Miroslav Rotariсмурд
смурд - Sputnik Moldova
Abonare
Mașina cu care se deplasau cetățenii moldoveni s-a izbit frontal de un copac în localitatea Lețcani după ce tatăl a adormit la volan. Toți cei patru membri ai familiei au ajuns la spital.

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, în localitatea Lețcani din județul Iași, România. În mașina care s-a izbit frontal de un copac se aflau membrii unei familii din Republica Moldova, informează ziaruldeiasi.ro.

Potrivit sursei, accidentul s-ar fi produs după ce tatăl ar fi adormit la volan. În mașină se aflau și doi copii cu vârstele de 8 și doi ani. Aceștia se aflau pe bancheta din spate în scăunele și aveau centurile de siguranță cuplate.

A fost nevoie de intervenția echipajelor de prim ajutor SMURD al al Detașamentului 1 și de la Podu Iloaiei, pentru a-i transporta la Spitalul "Sfânta Maria" din Iași. Presa locală precizează că părinții lor au fost internați la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul "Sfântul Spiridon".

Marțea Neagră: Grav accident rutier în România, cu implicarea unui microbuz din Moldova>>>

Recent, un alt accident a curmat viața a trei persoane la ieșirea din localitatea Lețcani, România. Toate erau originare din județul Neamț. Autoturismul Ford Focus în care se aflau cele trei persoane, a intrat pe contrasens în timpul unei manevre de depășire și s-a izbit cu un Mercedes, apoi a intrat frontal într-un Audi, după care s-a răsturnat.

Fluxul de știri
0