Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ultima oră: Dodon se va întâlni cu Putin pentru a discuta chestiunea transnistriană

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ В. Путина с президентом Молдовы И. Додоном
Встреча президента РФ В. Путина с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean va avea o întrevedere cu liderul de la Kremlin, urmând să discute inclusiv situația din regiunea transnistreană.

CHIȘINĂU, 13 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin, pentru a discuta situația din stânga Nistrului, dar și chestiuni ce țin de dezvoltarea relațiilor bilaterale, a declarat pentru jurnaliști Iuri Ușakov, consilierul președintelui Federației Ruse.

”Va avea loc o discuție cu președintele Moldovei, Igor Dodon. Mâine vor fi discutate mai multe probleme: și situația din Transnistria, și cea din Moldova, precum și starea în care se află relațiile bilaterale”, a declarat Ușakov.

Amintim că pe 11 iulie președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret de numire a reprezentantului său special pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Republica Moldova. Este vorba de vicepremierul rus Dmitri Kozak.

Fluxul de știri
0