Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

NATO: „Nu există motive de izolare a Rusiei. Nu observăm nicio amenințare

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Accesați arhiva multimediaСаммит НАТО в Брюсселе
Саммит НАТО в Брюсселе - Sputnik Moldova
Abonare
Anexarea Crimeei și alte probleme nu sunt un motiv de izolare al Rusiei, iar statele membre ale NATO nu văd nicio amenințare din partea Rusiei.

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat miercuri că problema Crimeei nu reprezintă un motiv de izolare a Rusiei, iar statele NATO sunt în afara oricărei amenințări.

Кодовая дверь на входе в бункер - Sputnik Moldova
Cum se pregătesc milionarii americani de un război nuclear cu Rusia

"Nu recunoaștem anexarea Crimeei, nu recunoaștem propaganda, acțiunile în spațiul cibernetic, ingerința în alegeri, am văzut incidentul de la Salisbury. Nu consider că acestea sunt argumente suficiente pentru izolarea Rusiei", a spus acesta.

În același timp, Stoltenberg afirmă că Alianța nu vede existența unei amenințări directe în adresa statelor membre, în pofida unui comportament încrezut al Rusiei.

"Nu vedem nicio amenințare în adresa vreunui membru al Alianței, însă observăm o Rusie tot mai încrezută în sine, care a făcut uz de forță împotriva vecinilor săi", a declarat acesta în cadrul summitului NATO de la Bruxelles.

Fluxul de știri
0