Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dmitri Kozak, reprezentant special pentru Moldova: Vladimir Putin a semnat decretul

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Trecere la banca de fotografiiДмитрий Козак
Дмитрий Козак - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Dmitri Kozak este noul reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Moldova.

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. Dmitri Kozak a fost numit în funcția de reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Republica Moldova.

Decretul de numire a fost semnat pe data de 11 iulie de președintele rus Vladimir Putin. Totodată, prin acest document este recunoscută nulitatea decretului din 21 martie și 2 august 2012 privind numirea ”reprezentantului special al președintelui Federației Ruse pentru Transnistria”.

”A-i încredința vicepremierului Federației Ruse, Dmitri Kozak, funcția de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Guvernul Republicii Moldova", scrie în decretului semnat de Vladimir Putin.

Anterior, funcția de reprezentant special al președintelui rus pentru Transnistria a fost ocupat de actualul șef al Roskosmos, Dmitrii Rogozin. El a fost numit în anul 2012, când președinte al Federației Ruse era Dmitri Medvedev.

Fluxul de știri
0