Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi indivizi și-au bătut joc de un bărbat din satul Hârtop, Cimișlia - Detalii

© Sputnik / Evghenii PanasencoПенсионер
Пенсионер - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați au fost reținuți pentru că au șantajat și au bătut un bărbat.

CHIȘINĂU, 11 iulie — Sputnik. Doi tineri din Chișinău au fost reținuți pentru că au șantajat o persoană, estorcând de la acesta o sumă importantă de bani.

Obiecte confiscate în urma perchezițiilor la Penitenciarul Nr.13-Chişinău - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Trafic de organe, șantaj, violență în penitenciarul în care este deținut Filat

Bănuiții, un bărbat de 22 de ani și altul de 29, au bătut victima și au obligat-o să le dea o datorie inventată de 1500 de euro. Mai mult, agresorii au obligat-o să semneze o recipisă prin care se obliga să le transmită suma de bani. Totul s-a întâmplat în satul Hârtop, raionul Cimișlia.

În data de 9 iulie, indivizii au fost reținuți în flagrant delict în momentul în care primeau o parte din bani de la victimă. În urma perchezițiilor efectuate, au fost depistate și ridicate telefoane mobile, 500 euro primiţi de la victimă sub controlul poliţiștilor și recipisa scrisă de către victimă, prin care se obliga să restituie suma de 1500 euro. Suspecții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore, iar dacă li se vor demonstra vinovăția, aceștia riscă pedeapsa cu închisoarea de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0