Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon i-a făcut o invitație președintelui turc Recep Erdoğan – Detalii

© Sputnik / Александр Астафьев / Accesați arhiva multimediaПремьер-министр РФ Д. Медведев и президент Молдовы Игорь Додон посетили Турцию для участия в церемонии инаугурации президента Р. Эрдогана
Премьер-министр РФ Д. Медведев и президент Молдовы Игорь Додон посетили Турцию для участия в церемонии инаугурации президента Р. Эрдогана - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a participat la inaugurarea președintelui Turciei, Recep Erdoğan, și a relatat despre acest eveniment pe pagina sa de Facebook.

CHIȘINĂU, 10 iulie — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a participat la inaugurarea lui Recep Tayyıp Erdoğan în funcția de președinte al Turcie.

"Am participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Republicii Turcia, domnul Recep Tayyıp Erdoğan, la invitația părții turce. La festivitate au fost prezente zeci de delegații oficiale din mai multe țări ale lumii", a scris Dodon pe internet.

"L-am felicitat pe domnul Erdoğan cu inaugurarea oficială în funcția de președinte al Turciei. Am salutat relațiile de bună prietenie stabilite dintre Republica Moldova și Republica Turcia, mulțumind pentru sprijinul acordat țării noastre în realizarea mai multor proiecte sociale, economice, umanitare, inclusiv a proiectului de renovare a sediului instituției prezidențiale", a mai scris Dodon.

Profitând de ocazie, Dodon l-a invitat pe Erdoğan să viziteze republica Moldova.

"Am reiterat invitația în adresa omologului meu turc de a întreprinde o vizită oficială în țara noastră la finele lunii august, în cadrul căreia va avea loc ceremonia solemnă de deschidere oficială a clădirii Președinției", a mai scris șeful statului.

Fluxul de știri
0