Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii de Patrulare, surprinși cu camera făcând asta în satul Mingir – Video

© Facebook / Inspectoratul Național de PatrularePoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Au acționat de după colțul străzii, într-un sat din raionul Hâncești, ca să nu fie observați de șoferii din trafic.

CHIȘINĂU, 9 iul — Sputnik. Un nou filmuleț a devenit viral pe internet, în care protagoniștii sunt polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare.

Полиция - Sputnik Moldova
Societate
Scandalos: Polițiștii au încasat prime de zeci de mii de lei din amenzile date șoferilor

Și anume, un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare a fost surprins în satul Mingir din raionul Hâncești în momentul în care oamenii legii măsurau viteza automobilelor din trafic cu girofarul și întocmeau procese-verbale celor care au depășit limita de viteză, având girofarul de la mașină deconectat.

Autorul filmării susține că ceea ce au făcut polițiștii este o fărădelege, dat fiind că un regulament intern îi obligă să aibă girofarul conectat atunci când se află în exercițiul funcțiunii.

Acest video a provocat discuții aprinse pe Facebook. Unii dintre internauți să-au năpustit cu critici asupra polițiștilor, acuzându-i de toate relele din Republica Moldova.

Alții, dimpotrivă, i-au încurajat, menționând că doar așa pot fi depistați vitezomanii, care, dacă nu sunt puși la timp de oamenii legii, ajung să comită crime pe șosele.

Fluxul de știri
0