Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Xenia Deli, îmbrăcată sumar, în braţele unui bărbat irezistibil

Abonare
Xenia Deli se bucură de această perioadă minunată din viaţa ei şi îşi etalează în pozele postate pe reţelele de socializare burtica proeminentă.

CHIŞINĂU, 7 iul — Sputnik. De când este însărcinată, modelul din Moldova, Xenia Deli îşi bucură în permanenţă admiratorii cu poze postate pe Instagram, în multe dintre acestea apărând îmbrăcată sumar.

Modelul continuă să-şi facă meseria şi nu se sfieşte să-şi demonstreze formele rotunjite, conştientă că sarcina o prinde. De aceeaşi părere pare să fie fi fotograful fashion, George Favios, care a realizat cu puţin timp în urmă mai multe fotografii cu modelul originar din Basarabeasca.

În una dintre acestea, Xenia este în braţele soţului său, omul de afaceri egiptean Ossama Al-Sharif, fiind îmbrăcată într-o rochie cu un decolteu generos.

Mulţi dintre cei care o urmăresc pe pagina de Instagram i-au apreciat frumuseţea, dar şi felul extraordinară în care arată soţul său. Chiar dacă este cu mulţi ani mai în vârstă decât soţia sa, milionarul egiptean este într-o formă excelentă, probabil şi pentru că are alături o femeie tânără şi frumoasă.

Cei doi par să fie însă în culmea fericirii în aceste clipe frumoase de aşteptare. Nouă nu ne rămâne decât să-i dorim Xeniei să aducă pe lume un copil sănătos care să-i aducă doar bucurii.

Fluxul de știri
0