Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: O familie şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie - Video

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedia a avut loc duminică, la intrarea bihoreană Beiuş, România. Cele patru persoane aflate în automobil nu au avut nicio şansă.

CHIŞINĂU, 8 iun — Sputnik. O întreagă familie si-a pierdut viaţa în dimineaţa zilei de duminică, în urma unui grav accident produs la intrarea în oraşul Beiuş din România.

Maşina, o Dacia Duster, în care se aflau cele patru victime s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului. Potrivit primelor cercetări, se pare că şoferul a adormit la volan, scrie presa din ţara vecină.

Microbuz căzut în canalul de fugă al râului Bistrița - Sputnik Moldova
Accident cumplit! Autoutilitară căzută de pe pod - nouă morți

În urma accidentului a murit conducătorul autoturismului în vârstă de 49 de ani, soţia acestuia de 48 de ani, fiica lor de 25 de an şi ginerele de 27 de ani.

Potrivit Poliţiei Bihor, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin sensul opus şi şi s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului, unde s-a lovit de un tub de beton de la canalizare.

Două dintre victime au decedat pe loc, iar alte două au murit ulterior, în ciuda manevrelor de resuscitare întreprinse de salvatori.

Fluxul de știri
0