Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fericirea are un nume: Uite cât de mare s-a făcut băiețelul Nataliei Gordienko

© Photo : Facebook / Natalia GordiencoNatalia Gordienco
Natalia Gordienco - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Natalia Gordienko este o femeie împlinită și fericită, iar fericirea ei are un nume concret.

CHIȘINĂU, 7 iulie — Sputnik. Natalia Gordienko postează uneori pe rețelele de socializare imagini cu băiețelul său Cristian, cel care îi aduce în fiecare zi clipe de adevărată bucurie.

Micuțul merge deja și la anumite evenimente împreună cu mama sa. Interpreta a postat recent o fotografie de la ziua de naștere a bunicii sale, sărbătorită la un restaurant din Capitală alături de cele mai apropiate persoane.

Micuțul Cristian a participat și el la omagierea străbunicii sale. De fapt, este greu de crezut că această femeie stilată, care arată foarte tânără, este deja străbunică.

Natalia Gordienko este foarte apropiată de bunica sa Tamara, care a crescut-o de fapt după ce mama sa a fost răpusă de o boală gravă cu mulți ani în urmă. În mesajul care însoțește fotografia, interpreta îi adresează cele mai calde cuvinte de dragoste și recunoștință.

"Inima mea! Sprijinul meu! Idolul meu! Draga mea bunicuță! Te ador, alta ca tine nu mai există", a scris aceasta.

Anterior, Gordienko a mai postat o poză cu băiețelul său, în timpul unei plimbări într-o zonă de agrement, subliniind că copilul său a făcut-o cu adevărat fericită.

"În viața oricărei femei, mai devreme sau mai târziu, vine fericirea. Este foarte ușor să o recunoști: are cei mai dulci obrăjori, cel mai gingaș zâmbet și cei mai sinceri ochi", a menționat tânăra mămică.

Fluxul de știri
0