Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cursul valutar pentru zilele de sâmbătă și duminică: Ce se va întâmpla cu moneda europeană

© Sputnik / Miroslav RotariКурс валют
Курс валют - Sputnik Moldova
Abonare
Banca Națională a Moldovei a stabilit ratele de schimb pentru zilele de weekend -principalele valute de referință își vor continua fluctuația în raport cu leul moldovenesc.

CHIȘINĂU, 7 iul — Sputnik. Fluctuațiile de pe piața valutară a Moldovei continuă. Și trebuie menționat că acestei tactici de oscilații neîntrerupte sunt supuse absolut toate valutele. BNM a prezentat datele oficiale cu privire la cursul valutar pentru acest sfârșit de săptămână.

Euro - Sputnik Moldova
Societate
Alarmant: Mii de euro și dolari falși urmau să fie puși în circulație în Moldova

Potrivit informației oferite de banca centrală, majoritatea valute de referință se vor aprecia ușor în raport cu moneda națională.

Astfel, euro câștigă cinci bani și va costa 19,5965 de lei.

Dolarul, dimpotrivă, va ceda ușor în fața leului. Acesta se va ieftini cu doi bani și se va opri la valoarea de 16,7707 lei.

Și hrivna ucraineană se va aprecia neesențial în raport cu leul moldovenesc, până la 0,6363 de lei, iar leul românesc — până la 4,2027 de lei. Rubla rusească va coborî până la 0,2653 de lei.

Fluxul de știri
0