Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Revoltător: A lăsat copilul în mașina încinsă de soare și a plecat la cumpărături - Foto

CC0 / Pixabay / PublicCo / Семья
Семья - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți locuitori ai Capitalei au auzit un copil care plângea isteric într-o mașină parcată la soare și au chemat poliția.

CHIȘINĂU, 6 iulie — Sputnik. O mamă și-a lăsat copilul de aproximativ un an în mașina parcată în soare și a plecat la cumpărături. Incidentul s-a produs în parcarea unui centru comercial din sectorul Ciocana al Capitalei. 

Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
La un pas de moarte: Cum a fost salvat un copil din mijlocul flăcărilor - Video

Potrivit unei postări pe Facebook, în jurul mașinii s-au adunat mai mulți oameni care priveau neputincioși la copilul care era transpirat, roșu la față și plângea isteric.

Oamenii au sunat la 112 și au chemat paza centrului comercial.

Peste 20 de minute a venit și mama copilului care s-a arătat deranjată de mulțimea care s-a adunat în jurul mașinii ei. Un internaut a scris pe Facebook că mama micuței a venit chiar în momentul în care oamenii se gândeau să spargă geamul mașinii.

Potrivit martorilor, mama susținea că nu este nimic ieșit din comun că minora a stat câteva minute singură în mașină.

„În mașina închisă, geamurile închise, mașina parcată la soare, era o fetița de aproximativ de un anișor! Toată roșie, udă! La momentul când m-am apropiat eu, era liniștită, sughița micuța și privea la noi! Doamnele care erau alături au spus că atunci când au văzut-o ea plângea în isterică, ele deja stăteau de vreo 20 de minute", a scris o femeie pe o rețea de socializare.

© Photo : Facebook / ‎Roxana Popa‎ / chisinau.failPostarea Roxanei Popa pe o pagină de Facebook
Postarea Roxanei Popa pe o pagină de Facebook - Sputnik Moldova
Postarea Roxanei Popa pe o pagină de Facebook
Fluxul de știri
0