Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lux și exuberanță: Cele mai spectaculoase nunți ale anului 2017 în Moldova

CC BY 2.0 / Ly Thien Hoang (Lee) / LTH_5712EСвадебный букет невесты
Свадебный букет невесты - Sputnik Moldova
Abonare
Cele mai neobișnuite și cele mai luxoase: Sputnik vă reamintește cele mai răsunătoare și mai fastuoase nunți ale unor cupluri cunoscute din Moldova, care au avut loc în anul 2017.

CHIȘINĂU, 5 iulie  — Sputnik. Anul 2017 a fost bogat în tot felul de evenimente, inclusiv nunțile unor celebrități locale. Sputnik și-a amintit care dintre vedetele autohtone și-au oficializat anul trecut relația.

Nunta Alinei Zotea

Alina Zotea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și favorita lui Mihai Ghimpu — unionistul numărul unu al țării, s-a căsătorit pe 30 septembrie cu Vlad Durnea. Liberala a ținut în secret pregătirile de nuntă, dar și detaliile de la ceremonie.

Публикация от Alina Zotea (@alinazotea) Окт 2, 2017 at 10:44 PDT

Nunta a avut loc într-un restaurant de lux din Chișinău. În afară de rude, la ceremonie au fost invitați deputați din fracțiunea Partidului Liberal, inclusiv liderul formațiunii, Mihai Ghimpu. Ulterior, tinerii însurăței au plecat în călătorie de nuntă la Tokyo.

Rochia supergrea a miresei a eclipsat nunta

Vara trecută judocanul Valeriu Duminică s-a căsătorit cu bloggerița Hellen Monroe. Cei doi și-au legalizat relația în Italia, iar nunta au decis să o organizeze la Chișinău, pe 30 august, în unul dintre cele mai scumpe restaurante din Capitala Moldovei. Oaspeții au fost impresionați nu atât de anvergura evenimentului, deși acesta a excelat prin fast, cât de rochia inedită a miresei. Piesa vestimentară cântărea mai bine de 20 de kilograme. Toată numai dantelă, cu o trenă enormă, rochia albă, la care visează orice fată, a fost o adevărată splendoare.

© Facebook / SpoialaBrothersNunta judocanului Valeriu Duminică și a bloggeriței din Moldova Hellen Monroe
Свадьба блогера из Молдовы Хеллен Монро и дзюдоиста Валерия Думиникэ - Sputnik Moldova
Nunta judocanului Valeriu Duminică și a bloggeriței din Moldova Hellen Monroe

O altă nuntă  și o altă rochie de mireasă care a uimit invitații

La începutul lunii septembrie au făcut nunta cunoscuta bloggeriță și designer Valeria Canțâr și luptătorul Ștefan Canțâr. Tânăra a decis să sfideze tradițiile și s-a prezentat la Oficiul Stării Civile într-o rochie de culoare neagră, șocând astfel toată lumea. În aceeași rochie a fost îmbrăcată și la ședința foto de nuntă.

© Facebook / Dima Iacovlev Photography Bloggerița și designerul Valeria Canțâr
Модная блогерша Валерия Канцыр - Sputnik Moldova
Bloggerița și designerul Valeria Canțâr

Însă la cununie Valeria a optat pentru o altă rochie, de culoare maro.

Nunta luxoasă a lui Pasha Parfeni

Interpretul moldovean Pasha Parfeni și aleasa sa, Iuliana Scutaru, au făcut nunta pe 16 iunie. Evenimentul a venit după o relație de opt ani între cei doi. Nunta a avut loc într-un luxos restaurant din Chișinău, în prezența mai multor celebrități locale.

Nuntă de basm: Gloria Gorceag și Smally

Tot vara trecută și-au unit destinele două nume cunoscute în lumea muzicală din Moldova: cântăreața și compozitoarea Gloria Gorceag și producătorul Vitalie Catană (Smally). Aceștia au pășit pragul Oficiului Stării Civile pe 19 iulie, iar peste câteva zile au făcut și nunta. Mireasa a purtat două rochii: una pentru ceremonia înregistrării căsătoriei și cununie, și alta pentru nunta propriu-zisă.

Fluxul de știri
0