Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Iată cum a fost posibilă eliminarea Germania din Campionatul Mondial de Fotbal

© SputnikCristian Frisk
Cristian Frisk - Sputnik Moldova
Abonare
La Campionatul Mondial de Fotbal, Germania a înregistrat o singură victorie: 2-1 cu Suedia, obţinută în prelungiri.
Iată cum a fost posibilă eliminarea Germania din Campionatul Mondial de Fotbal

Naționala Germaniei a fost eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal din cauza managementului defectuos al echipei. Declarația aparține jurnalistului sportiv Cristian Frisk și a fost făcută în studioul radio Sputnik Moldova.

Potrivit comentatorului sportiv, naționala Germaniei s-a prezentat sub aşteptări la toate cele trei meciuri din cadrul Campionatul Mondial de Fotbal care se desfășoară în Rusia.

„Trebuie refăcută din temelii această tactică a fotbalului german, care trebuie să se bazeze pe o echipă de club puternică. Bayern Munchen a strâns toate vedetele, dar nu le-a dat posibilitatea să joace. Această tactică a dus la scăderea randamentului multor jucători valoroși", spune Cristian Frisk.

Potrivit lui Frisk, eșecul Germaniie în meciul cu Naționala Coreei de Sud nu a făcut decât să confirme momentul de declin în care se află echipa.

Amintim că naționala Germaniei a fost eliminată de la Cupa Mondială de Fotbal din Rusia, după ce a fost învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0, în ultimul său meci din Grupa F. De menționat este că Germania a încheiat faza grupelor pe ultimul loc, cu o singură victorie, 2-1 cu Suedia.

Fluxul de știri
0