Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se cred frumoase, rupte din soare, dar ar putea să-ți provoace un stop cardiac - Foto

CC0 / HoliHo / Salon de înfrumusețare
Salon de înfrumusețare - Sputnik Moldova
Abonare
În acest sezon sunt în trend sprâncenele împletite, cele în formă de frunză, valuri, dar și sprâncenele pensate în formă de coadă de pește.

CHIȘINĂU, 5 iulie — Sputnik. Sprâncenele sunt un element important al feței pentru că pot schimba esențial fizionomia unei persoane. De-a lungul anilor au existat diverse modalități de pensare a acestora. Cu mai mult timp în urmă femeile obișnuiau să poarte sprâncene foarte subțiri, iar cu trecerea timpului au revenit la forma naturală a acestora.

În zilele noastre, când toată atenția oamenilor este concentrată pe rețelele de socializare, bloggerițele de beauty dau tonul noilor tendințe în ceea ce ține de frumusețe.

Astfel, în acest sezon sunt în trend sprâncenele împletite, cele în formă de frunză și valuri. La fel, și sprâncenele pensate în formă de coadă de pește pot fi văzute tot mai des pe rețele de socializare.

It's nice to have someone in your life who can make you smile even when they're not around.

Публикация от Skyz Highlight (@skyzhighlight) 18 Фев 2018 в 3:14 PST

Reacțiile internauților au fost pe măsură. Se pare că puțini au fost încântați de acest nou trend: "A apărut un nou trend stupid", "arată precum coarnele diavolului", "nu aș încerca niciodată acest trend", "daca îl iubești pe diavol, atunci sigur iubești și acest trend" si "arata bine pentru un costum de Halloween", au fost doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de cei care au fost îngroziți de acest model de sprâncene.

Fishtail Brows on @hayley_bui 🐟😍 I love this trend

Публикация от SkyzEditz (@skyzeditz) 18 Фев 2018 в 9:10 PST

Fluxul de știri
0