Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Protest la Parlament: Manifestanții le-au înaintat deputaților trei revendicări

© Photo : Privesc.Eu / Vladislav CuliomzaFlashmob organizat de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM pentru a cere deputaților să îndeplinească cele trei revendicări menționate în Rezoluția adoptată la 1 iulie 2018 de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM
Flashmob organizat de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM pentru a cere deputaților să îndeplinească cele trei revendicări menționate în Rezoluția adoptată la 1 iulie 2018 de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM - Sputnik Moldova
Abonare
În această dimineață, mai mulți oameni au participat la un flashmob organizat în fața Parlamentului.

CHIȘINĂU, 5 iulie — Sputnik. Un flashmob s-a desfășurat în această dimineață în fața Parlamentului. Aproximativ o sută de reprezentanți ai Mișcării de Rezistență Națională le-au cerut deputaților, care se întrunesc astăzi în ședință plenară, să îndeplinească cele trei revendicări menționate în Rezoluția adoptată pe 1 iulie 2018, în cadrul protestului din centrul Capitalei.

Manifestanții i-au cerut guvernării validarea alegerilor din Chișinău, anularea sistemului electoral mixt, demiterea și urmărirea penală a judecătorilor care au decis invalidarea alegerilor. Protestatarii l-au huiduit pe liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a venit în fața acestora să le vorbească.

Parlamentul European urmează să adopte astăzi o Rezoluție cu privire la situația politică din Republica Moldova, în contextul invalidării alegerilor din Chișinău. 

Fluxul de știri
0