Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un cuplu celebru a sărbătorit 19 ani de iubire: Iată despre cine este vorba

CC0 / Pixabay / StarFlames / Букет невесты
Букет невесты - Sputnik Moldova
Abonare
David și Victoria Beckham s-au bucurat de o cină discretă cu ocazia celebrării celei de-a 19-a aniversări de la nuntă.

CHIȘINĂU, 5 iulie — Sputnik. David și Victoria Beckham s-au bucurat de o cină discretă cu ocazia celebrării celei de-a 19-a aniversări de la nuntă. Cei doi au postat pe conturile personale de Instagram aceeași fotografie, în timp ce se bucurau de o cină în aer liber. Cuplul pare foarte îndrăgostit, mai ales după ce zilele trecute au respins zvonurile legate de un posibil divorț. David a rememorat momentul nunții lor ostentative și a recepției care a urmat, în care au purtat ținute asortate de culoare mov de la designer-ul Antonio Berardi, scrie ea.md

„19 ani wow.. Acum 19 ani eram îmbrăcat în mov din cap până în picioare. Aniversare fericită, celei mai minunate soții și mame. Te iubesc", a scris David pe Instagram.

 

19 years!!! X I love u so much x

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 4 Июл 2018 в 2:12 PDT

În aceeași zi, Victoria le-a dat fanilor un indiciu legat de pregătirile pentru acea zi, adăugând chiar și o serie de imagini pe contul ei de Instagram. Prima dintre acestea arăta mai multe baloane gri, cu un text care sugera că au fost primite cadou de la unul dintre cei patru copi.

"Norocoșii de mami și tati", a scris aceasta în partea de jos a pozei. O altă poză dezvăluia un buchet de trandafiri albi, un cadou de la mama grijulie a lui David, Sandra, în timp ce a treia arăta ceea ce au ales să bea pentru acea seară, o sticlă de vin Château Lafite Rothschild, din anii 1990. "Un vin special pentru o zi specială," a scris aceasta alături de imagine.

Cei doi au ieșit la cină după ce au petrecut toată ziua ajutând-o pe fiica lor, Harper, cea mai mică dintre cei patru copii, sărbătorind „Ziua Internațională a Sportului" la școală. Aniversarea celor doi vine după ce aceștia au negat zvonurile legate de divorț, spunând despre toate acestea că sunt „o grămadă de prostii". Purtătorul de cuvânt al Victoriei a declarat că zvonurile sunt „lipsite de sens". „Nu este nicio declarație oficială, niciun divorț, doar o grămadă de bârfe chinezești și știri false în social media. Totul este foarte bizar și o pierdere de timp", a continuat acesta.

Thanks to all @sothebys for a lovely evening x VB #VBXOMP #VBDoverSt

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 26 Июн 2018 в 4:58 PDT

David și Victoria s-au căsătorit pe 4 iulie 1999, la castelul Luttrellstown, când fotbalistul juca la echipa Manchester United și Victoria era un simbol mondial împreună cu The Spice Girls.

În cadrul Forbes Woman Summit din New York de luna trecută, Victoria l-a lăudat pe soțul ei pentru ajutorul necondiționat în creșterea copiilor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. „Chiar încerc din greu. Încerc să fiu cea mai bună mamă", spune ea. „Încerc să fiu și cea mai bună soție și să excelez pe plan profesional. Când ajung acasă, pun telefonul deoparte și petrec mai mult timp cu David și copii. Am sprijinul unui soț incredibil. Când sunt plecată, el este cel care îi duce la școală și gătește", a mai spus Victori.

Fluxul de știri
0