Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi zboruri low cost de pe Aeroportul Chișinău - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariМеждународный аэропорт Кишинева
Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
O companie aeriană anunță deschiderea a cinci noi curse low cost directe - iată care sunt destinațiile.

CHIȘINĂU, 5 iul — Sputnik. Compania aeriană Wizz Air a anunțat joi lansarea a cinci curse directe noi. Astfel, moldovenii vor putea zbura spre Copenhaga (Danemarca); Dortmund și Memmingen (Germania), Bruxelles, aeroportul Charleroi (Belgia) și Paris (Franța)

”Este un eveniment de importanță majoră pentru toți cetățenii din Moldova și nu numai. Astăzi, anunțăm majorarea flotei cu încă o navă. Voma avea două nave care vor opera în cadrul Aeroportului Chișinău. O premier pentru toți pasagerii noștri va vi lansarea curselor către Danemarca, două curse noi către Germania, și câte o cursă spre Bruxelles și Paris”, a declarat directorul companiei ”Avia Invest”, Petru Jardan.

Самолет - Sputnik Moldova
Din 6 mai, zboruri directe Chișinău – Tel-Aviv de la operatorul aerian de stat

La eveniment a participat ministrul Economiei Chiril Gaburici care a salutat extinderea investițiilor făcute de companie în țara noastră.

Wizz Air operează în Moldova din septembrie 2013, primele curse au fost deschise spre Roma și Veneția.

Actualmente sunt 8 destinații, din 5 țări (Italia, Germania, Spania, Grecia și Marea Britanie), din și spre Chișinău operate de Wizz Air: Atena, Barcelona El Prat, Berlin Schönefeld, Bologna, Londra Luton, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Veneția Treviso.

Fluxul de știri
0