Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bijuteriile handmade - un trend în perioada sezonului estival

© Sputnik / Miroslav RotariLiliana Celcinschi
Liliana Celcinschi - Sputnik Moldova
Abonare
Sezonul estival aduce schimbări în garderobă. Vara sunt purtate ținutele colorate și vaporoase, asortate cu accesorii discrete sau din contra, opulente și masive. La mare căutare sunt bijuteriile handmade care le oferă femeilor un aspect original și plin de creativitate.
Bijuteriile handmade - un trend în perioada sezonului estival

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", creatoarea de bijuterii Liliana Celcinschi a povestit despre pasiunea de a confecționa accesorii și despre farmecul bijuteriilor handmade.

"Datorită faptului că am avut mai mult timp liber în ultimii doi ani, am început să confecționez bijuterii. De asemenea, îmi place să pictez și să realizez portrete din mărgele. Bijuteriile și accesoriile realizate manual au o poveste și un design unic. Pot lucra asupra confecționării unei bijuterii câteva zile, însă rezultatul este îmbucurător", a povestit Liliana Celcinschi.

Bijuteriile handmade sau artizanale pot fi realizate dintr-o mulțime de materiale. De la textile, sârmă, metale, la pietre prețioase, mărgele, lemn, scoici. Astfel, tot ceea ce ne înconjoară poate devenu util la crearea unei bijuterii handmade.

Liliana Celcinschi afirmă că bijuteriile pe care le confecționează sunt la mare căutare printre femei. În perioada estivală doamnele și domnișoarele optează pentru culorile vii și calde precum albastru, roșu, verde, roz și galben. Prețul unui set de bijuterii confecționate handmade variază între șase și șapte sute de lei.

Mai multe detalii aflați din fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0