Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce i-a urat Igor Dodon lui Donald Trump de Ziua Independenței SUA

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 4 iulie, în Statele Unite ale Americii este marcată Ziua Independenții. Cu acest prilej, președintele Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare lui Donald J. Trump.

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe omologului său american, Donald Trump, cu prilejul Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii.

”Am onoarea de a adresa Onorabilului Donald J. Trump, Preşedintele Statelor Unite Ale Americii, în numele Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere felicitări cu ocazia celebrării Zilei Independenţei Statelor Unite ale Americii — sărbătoare de însemnătate istorică pentru întreg poporul american. Doresc să asigur că sprijinul şi asistenţa, oferite Republicii Moldova pe parcursul anilor, menite să îmbunătăţească nivelul de trai al cetăţenilor, precum şi să consolideze capacităţile instituţiilor guvernamentale, prin implementarea reformelor sectoriale, sunt înalt apreciate”, a scris Dodonpe pagina sa de Facebook.

Totodată, președintele și-a exprimat convingerea că ”relaţiile de prietenie și de colaborare dintre ambele ţări se vor dezvolta considerabil, fortificându-se pe mai departe, în sfere prioritare, pentru binele și în interesul popoarelor noastre”.

Fluxul de știri
0