Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Ask me about Chișinău"! Testul care demonstrează cât de bine îți cunoști orașul

© Sputnik / OsmatescoNatalia Țurcan
Natalia Țurcan - Sputnik Moldova
Abonare
Turiștii, dar și locuitorii Chișinăului vor avea posibilitatea să cunoască mai bine acest oraș, dar și recomande tot felul de locuri de aici, ce merită să fie vizitate.
„Ask me about Chișinău"! Testul care demonstrează cât de bine îți cunoști orașul

Acest lucru va fi posibil prin intermediul campaniei „Ask me about Chișinău", în traducere din engleză fiind: Întreabă-mă despre Chișinău. Inițiativa aparține Centrului de Informare Turistică și va fi lansată până la sfârșitul lunii august. 

„Vrem să demarăm acest proiect până în toamnă și vom implica cât mai mulți voluntari, tineri care vor informa lumea, turiștii din oraș înainte de anumite evenimente sau în weekend. Să meargă să distribuie pliante și să încurajeze lumea să viziteze nu doar locurile frumoase din Chișinău, dar și din afara lui", a declarat la Sputnik Moldova, directorul executiv al Asociației pentru Turismul Receptor, Natalia Țurcanu.

Potrivit ei, toate instituțiile care au format Centrul de Informare Turistică au mai multe proiecte pe care vor să le dezvolte, pentru a promova Republica Moldova ca pe o destinație ce merită să fie vizitată. Despre ce este vorba, ascultați în fișierul audio de mai sus.

Fluxul de știri
0