Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce onorarii primește Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de concert

© Photo : Facebook / Cleopatra StratanCleopatra Stratan
Cleopatra Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce onorarii primește Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de concert.

CHIȘINĂU, 3 iulie — Sputnik. Cleopatra Stratan a revenit în forță în topurile muzicale după ce a lansat piesa "Te las cu inima". Revenirea a fost de bun augur din toate punctele de vedere.

Cleopatra Stratan - Sputnik Moldova
Interviu în exclusivitate cu interpreta Cleopatra Stratan

Se pare că oamenii nu au uitat-o. În doar două săptămâni, melodia a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar popularitatea artistei, care acum e o domnişoară în toată firea, a crescut direct proporţional cu tariful pe care îl percepe pentru un concert.

Tânăra din Republica Moldova percepe acum un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute în aer liber şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single), notează clik.ro.

După o pauză de 12 ani, Cleopatra Stratan a revenit în forţă şi are toate şansele să strângă o avere din muzică. La vârsta de 3 ani Cleopatra Stratan a devenit cunoscută cu piesa "Ghiţă" şi a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album.

Fluxul de știri
0