Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Le-a examinat și testat însuși Gheorghe Cavcaliuc: Vezi cât sunt de bune – Foto

© Sputnik / Мирослав РотарьГеоргий Кавкалюк
Георгий Кавкалюк - Sputnik Moldova
Abonare
Le-a examinat și testat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, împreună cu un grup de lucru. Este vorba de noile uniforme pentru polițiști care urmează să fie procurate până la sfârșitul anului.

CHIȘINĂU, 3 iul — Sputnik. La Inspectoratul General al Poliției a avut loc astăzi o ședință de lucru în cadrul căreia au fost prezentate și evaluate uniformele și încălțămintea cu care polițiștii urmează să fie echipați până la sfârșitul anului.

La ședință a fost prezent șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, care, potrivit site-ului politia.md, a testat uniformele împreună cu grupul de lucru.

În cadrul ședinței au fost prezentate toate mostrele agenților economici care au participat la licitația publică. În special, vor fi achiziționate uniforme de echipare primăvară-toamnă, vară și iarnă.

În cadrul licitațiilor vor fi procurate circa 4000 de uniforme care vor fi achiziționate în două tranșe, prima tranșă va fi livrată în luna septembrie, iar a doua la sfârșitul lunii noiembrie 2018.

Menționăm că până la sfârșitul anului 2018 va fi finalizată dotarea polițiștilor cu uniforme. Licitația a fost câștigată de patru agenți economici.

Uniforma poliției de model nou a fost aprobată conform Horărârii de Guvern nr. 284 din 24 aprilie 2013.

Fluxul de știri
0