Care sunt cele mai periculoase țări pentru turiști

Abonare
Experții au identificat cele mai periculoase destinații turistice, în baza statisticii cazurilor de asigurare de călătorie. Vedeți în Infograficul Sputnik în ce țări ar trebui să mergeți cu "paza de corp" sau, și mai bine, să nu mergeți în general.

Sezonul estival este în plină desfășurare astfel că tot mai multă lume își face bagajele și pornește în călătorii prin lume.

Astăzi nu mai este o problemă să-ți procuri un bilet și să ajungi în orice colț al lumii, fie chiar și cel mai îndepărtat. Din păcate, turiștii nu au parte doar de momente plăcute atunci când ajung peste hotarele țării. Uneori se întâmplă și cazuri neprevăzute ori chiar nenorociri — acutizarea unor boli cronice sau cazuri de urgență medicală, nu sunt o raritate nici jaf în stradă ori alte probleme.

Experții au făcut un top al celor mai periculoase destinații turistice, pornind de la statisticile cazurilor de asigurare.

Astfel, pe primul loc se situează Thailanda, cunoscută pentru plajele superbe și populația estrem de prietenoasă. Pe locul doi s-au clasat SUA și Cili, menționează Sputnik Armenia.

Fluxul de știri
0