Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Horoscopul lunii iulie: Cele mai norocoase zodii - Vezi dacă te regăsești printre ele

© SputnikCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Citește horoscopul lunii iulie și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.
Horoscop lunii iulie: Cele mai norocoase zodii - Vezi dacă te regăsești printre ele

Invitata emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Cristina Oxentii a povestit că în luna iulie cele mai avantajate zodii pe plan financiar, profesional și amoros sunt nativii din zodiile Leu, Scorpion, Pești, Rac, Taur, Fecioară și Capricorn.

Pentru cei născuți sub zodia Leului, lunile iulie și august sunt considerate cele mai favorabile. O să fiți mult mai motivați să evoluați şi veți primi numai veşti bune din partea celor dragi. Acum este momentul să străluciți și să vă bucurați de succesele obținute.

Anul 2018 este considerat norocos pentru nativii din zodia Scorpion. Cu toate că ați avut o perioadă mai dificilă din luna martie, astrele vă prezic că succesul va reveni de partea dumneavoastră începând cu data de 10 iulie.

Nativii din zodia pești și rac vor  avea parte de noroc pe plan financiar și profesional. Cei care vor fi avantajați la capitolul dragoste vor fi persoanele din zodia Taur, Fecioară și Capricorn.

Mai multe detalii despre horoscopul anului 2018 aflați din fișierul audio atașat mai sus.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0