Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A mers la cumpărături la Otaci, însă ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte - Foto

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a cheltuit zeci de mii de lei la o piață din Otaci, iar acum riscă să mai achite și o amendă usturătoare - detalii.

CHIȘINĂU, 2 iul — Sputnik. Grătare, butelii pentru aragaz portabil, hrană pentru pești reprezintă doar o parte dintre mărfurile pe care le avea un moldovean în microbuzul său. Bărbatul de 44 de ani, aflat la volanul unui microbuz de marca Mercedes, a fost somat să oprească de inspectorii Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți, pe drumul național R7, în apropierea satului Șolcani, Soroca.

Râul Nistru, imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
A făcut asta pe o barcă traversând Nistrul. Polițiștii au rămas fără cuvinte

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat grătare portative, butelii cu gaze destinate pentru aragaz portabil, hrană pescărească, mărfuri în valoare de peste 40 de mii de lei.

Potrivit Poliției de Frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta acte de proveniență a mărfii, declarând că procurase marfa în aceeași zi de la o piața din orașul Otaci.

Locuitorul Capitalei s-a ales cu un proces verbal și riscă o amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale.

Fluxul de știri
0