Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Topul celor mai frumoase jurnaliste din Moldova

CC0 / Pixabay / StockSnap / Газеты
Газеты - Sputnik Moldova
Abonare
Sputnik Moldova a realizat topul celor mai frumoase tinere jurnaliste din țara noastră.

CHIȘINĂU, 2 iulie — Sputnik. Sunt frumoase, inteligente, ambițioase și mereu curtate de bărbați. Vorbim despre tinerele jurnaliste din Moldova. Fie că lucrează în televiziune, radio sau presa scrisă, acestea nu duc lipsă de atenție și știu să se evidențieze în mulțime. Redacția Sputnik Moldova a creat un top al celor mai frumoase jurnaliste din țara noastră și vi le prezintă mai jos.

Patricia Podoleanu, jurnalistă ProTV
Patricia a început să muncească în jurnalism încă de pe băncile universității. A muncit mult pentru a se bucura de succes în sfera în care activează. Recent a devenit prezentatoare, iar acest lucru o motivează să crească și mai mult profesional. Ochii mari, căprui și gropițele din obraji au cucerit instant telespectatorii.

Carolina Costin, jurnalistă TVR Moldova
În adolescență Carolina a cochetat cu modelingul, dar de ceva vreme telespectatorii o pot admira în fiecare dimineață la televizor. Ea este reporter la o emisiune matinală. Este șatenă, cu ochii albaștri, iar frumusețea ei naturală o poți remarca ușor.

Daniela Marin, jurnalistă Canal 3
Daniela a devenit celebră după ce a luat titlul de Miss Moldova 2016. Ulterior frumusețea ei a fost remarcată de reprezentanții unei televiziuni din Moldova, după care a devenit prezentatoare de știri meteo.

Valeria Chiriac, jurnalist Prime TV
De peste trei ani, Valeria este reporter la o emisiune matinală. Are un bun simț al umorului și reușește să aducă buna dispoziție în casele oamenilor încă de la primele ore ale dimineții.

🐣

Публикация от Valeria Chiriac (@valeria.chiriac) 8 Май 2018 в 12:45 PDT

Alina Plângău, jurnalistă ProTV
Alina a devenit reporter la o emisiune de divertisment cu puțin timp în urmă. Deși este cochetă, ea este totuși o fire modestă, iar acest lucru a făcut ca telespectatorii să o îndrăgească.

Fluxul de știri
0