Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul, sursă de inspirație pentru scriitoarea Ofelia Martin

© SputnikOfelia Popescu
Ofelia Popescu - Sputnik Moldova
Abonare
Scriitoarea originară din România Ofelia Martin a lansa volumul II al cărții "Sunt stea în universul călător" la Chișinău.
Chișinăul, sursă de inspirație pentru scriitoarea Ofelia Martin

În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Ofelia Martin a mărturisit  că poemele ei poartă amprenta originalității, deoarece poeziile pe care le scrie o caracterizează și reprezintă propriul destin. Invitat la emisiune a fost și lectorul cărții proaspăt lansate Mihai Doloton, care a vorbit despre calitatea versurilor din această carte.

''M-am îndrăgostit de Chișinău și îmi place să mă aflu aici. Chișinăul este un oraș incredibil de frumos cu multă verdeață și clădiri înalte. Acest loc a devenit sursa mea de inspirație'', afirmă scriitoarea.

Totodată, Ofelia Martin a spus că prima poezie a scris-o pe când era adolescentă chiar la lecția de chimie. De atunci a îndrăgit această activitate și spune că își asumă absolut tot ceea ce creează.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0