Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Lumea de apoi: L-au filmat în timp ce el se îneca – Iată ce spun oamenii legii

© Sputnik / Мирослав Ротарьозеро
озеро - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Câțiva adolescenți l-au filmat pe un bărbat în timp ce acesta se îneca, pusă care au pus secvența pe internet. Pe acest caz s-au sesizat autoritățile.

CHIȘINĂU, 01 iul — Sputnik. Adolescenții care au filmat și au râs de un bărbat care se îneca nu vor fi judecați. Digi24.ro a explicat care este motivul pentru care scapă basma-curată.
Cinci adolescenți din Florida, SUA care au filmat și au râs de un bărbat care se îneca nu vor fi puși sub acuzare, a decis instanța, care motivează că acestora „nu li s-a cerut ajutorul".

SMURD - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Imagini video cutremurătoare cu moldoveanul înecat la Constanța – Video

Într-un clip filmat anul trecut, în iulie, adolescenții cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani au răs și au filmat în timp ce Jamel Dunn, de 33 de ani, se îneca într-un lac.

Adolescenții au dat dovadă de o cruzime rar întâlnită: i-au repetat bărbatului că o să moară și i-au spus că nu au de gând să îl ajute. Ei au continuat să filmeze ultimele clipe ale bărbatului, care a și murit sub apă, apoi au încarcat clipul pe Youtube.

„Ieși din apă, vezi că te duci la fund. Nu mișcăm un deget. Nu te ajută nimeni, cine te-a pus să intri acolo? E gata, nu mai iese", se aud adolescenții spunând pe înregistrarea video.

Interogați ulterior de poliție, adolescenții au susținut că fumaseră marijuana îniante.

Deși fapta lor este una gravă, adolescenții nu pot fi puși sub acuzare, deoarece nu există nicio lege în Florida care să îi oblige pe cetățeni să acorde ajutor unei persoane". Șeful poliției a descris acțiunile lor drept „inumane și crude", dar spune că legea nu îi permite să îi tragă la răspundere pe cei cinci.

Fluxul de știri
0