Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un proiect inedit de promovare a Republicii Moldova

© SputnikSergiu Țurcanu
Sergiu Țurcanu - Sputnik Moldova
Abonare
Sergiu Țurcanu este în plin proces de creație. Interpretul se pregătește de lansarea unei noi piese însoțite de un videoclip, care promite a fi cartea de vizită a țării noastre.
Un proiect inedit de promovarea a Republicii Moldova

Invitat în studioul radio Sputnik Moldova, interpretul, compozitorul și pianistul Sergiu Țurcanu a mărturisit că meseria pe care o are îi aduce satisfacție și este dornic de creație. 

"Recent am imprimat o piesă despre Moldova. Țin foarte mult la ea, deoarece este una dintre ultimele melodii compuse de regretatul Anatol Dumitraș. Republica Moldova este o țară pitorească cu mănăstiri, cetăți, livezi și râuri, iar scopul cestui proiect este să evidențiem frumusețea acestui plai. Îmi doresc ca această piesă să devină cartea de vizită a țării. Acum sunt implicat în filmările unui videoclip pentru acest cântec care are un mesaj foarte puternic și convingător. Eu consider că această compoziție are dreptul să devină imnul Republicii", a declarat Sergiu Țurcanu. 

Mai mult de atât, interpretul a afirmat că această piesă are un stil diferit de genurile de muzică pe care le interpretează de obicei, din acest motiv a fost o provocare pentru el.

În exclusivitate pentru Sputnik Moldova, Sergiu Țurcanu a recitat câteva versuri din noua sa piesă.  Mai multe detalii aflați în fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0