Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Groaznic: Vezi ce a făcut un cuplu din Capitală și pentru ce a fost condamnat

CC0 / Pixabay / Shibari / Exploatare sexuală
Exploatare sexuală - Sputnik Moldova
Abonare
Judecătoria Chișinău a condamnat doi soți pentru trafic de adulți și copii.

CHIȘINĂU, 29 iun — Sputnik. Un bărbat a fost condamnat la 20 de ani de privațiune de libertate, iar soția acestuia — la 17 ani, după ce au traficat mai multe persoane în scop de exploatare sexuală. Părțile vătămate vor primi de la inculpați despăgubiri pentru prejudiciile morale cauzate.

Obiecte confiscate în urma perchezițiilor la Penitenciarul Nr.13-Chişinău - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Trafic de organe, șantaj, violență în penitenciarul în care este deținut Filat

Potrivit procurorilor, în perioada 2016 — 2017, urmărind scopul exploatării sexuale a copiilor și a adulților, prin înlesnirea practicării prostituției pe teritoriul Republicii Moldova, inculpații au identificat și au recrutat trei minore și patru femei.

Infractorii au adăpostit victimele în apartamente închiriate în municipiul Chișinău și au plasat anunțuri pe site-ul www.999.md (poze și conținut din care rezulta că victimele prestează servicii sexuale contra plată).

Părțile vătămate au fost supuse exploatării sexuale contra plată de către mai mulți bărbați, iar inculpații au obținut profit în urma prestării acestor „servicii".

Ce vor păți bărbații din Moldova care vor apela la serviciile prostituatelor>>>

Sentința este cu drept atac la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Fluxul de știri
0