Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Număr-record de autogoluri la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Trecere la banca de fotografiiCroația și-a apărat statutul de lider al grupei
Croația și-a apărat statutul de lider al grupei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În faza grupelor a Campionatului Mondial de Fotbal-2018 a fost stabilit un record în privința numărului de autogoluri înscrise în cadrul unui asemenea eveniment sportiv.

CHIȘINĂU, 28 iunie — Sputnik. În faza grupelor a Campionatului Mondial de Fotbal-2018, opt sportivi au înscris goluri în propria poartă. Recordul precedent a fost stabilit în Franța cu șase autogoluri, la Campionatul Mondial de Fotbal-1998, menționează R-Sport.

Al șaptelea gol-record în propria poartă a fost trimis de fundașul echipei naționale a Mexicului Edson Alvarez, în meciul cu Elveția. Cel de al optulea autogol a fost înscris în cadrul meciului dintre selecționatele Elveției și Costa Rica: portarul echipei elvețiene, Yann Sommer, nu a reușit să respingă penalty-ul executat de Bryan Ruiz, balonul lovind bara, apoi pe Sommer și intrând, în cele din urmă, în poarta.

În meciul dintre mexicani și suedezi a fost atins încă un record în istoria campionatelor mondiale. Fundașul echipei naționale a Mexicului Jesús Gallardo a obținut cel mai „timpuriu" cartonaș galben. Episodul s-a produs în secunda a 15-a a meciului.

Primul în istorie Campionat mondial de Fotbal organizat pe teritoriul Rusiei are loc în perioada 14 iunie — 15 iulie. Meciurile se desfășoară în orașele Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Saransk, Rostov pe Don, Ekaterinburg și Soci. Samara este gazda a șase meciuri: patru din faza grupelor, inclusiv cel cu selecționata Rusiei, precum și jocurile din 1/8 și 1/4 finală.

Fluxul de știri
0