Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor, revine racketul din anii '90: Torturați ca să le dea șase mii de euro – Video

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri au fost bătuți și șantajați de trei indivizi originari din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 28 iun — Sputnik. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani din municipiul Chișinău au fost reținuți în data de 26 iunie. Aceștia sunt suspectați de șantaj.

Femeie mirată, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Ultimul răcnet al progresului: Invenția care îi bagă în sperieți chiar și pe hoți

Bărbații au fost reținuți în urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției combaterea crimei organizate a Inspectoratului Național de Investigații și reprezentanții Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

De la sfârșitul lunii decembrie 2017 și până în prezent, bănuiții au șantajat doi tineri. Indivizii i-au amenințat și bătut pentru că victimele ar fi avut o datorie de 6 000 de euro.

În data de 26 iunie, în momentul primirii banilor, unul dintre bănuiți a fost reținut în flagrant delict. Al doilea a fost reținut în momentul perchezițiilor efectuate la domiciliul său, iar ultimul, care coordona primirea mijloacelor bănești de la distanță, a fost reținut în momentul când încerca să fugă de la fața locului. Bărbații sunt reținuți pe un termen de 72 de ore, dacă li se va demonstra vinovăția, aceștea riscă până la 13 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0