Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Patimi după fotbal: Fana care își dezgolește sânii la fiecare gol bătut de Peru

© Sputnik / Alexey MalgavkoFemeie - Imagine Simbol
Femeie - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Iubește și susține atât de mult echipa națională încât la fiecare gol bătut de aceasta își dezgolește sânii. Mai mult, este gată să rămână nud dacă selecționata din Peru va învinge.

CHIȘINĂU, 28 iun — Sputnik. Un model din America Latină a venit la Campionatul Mondial de Fotbal, care se desfășoară în Federația rusă, ca să susțină naționala din Peru într-un mod deosebit. De fiecare dată când selecționata Peru marchează, ea își arată sânii, astfel că cei mai mulți cameramani își focusează imaginea pe tânăra pătimașă, și nu pe jucătorii din teren.

 

Il Perù vince e noi si gode #peru #copaamerica #bolivia #nissucauti #football #bomber #tifosa

Публикация от Oltre il 90esimo (@oltreil90esimo) 27 Июн 2015 в 3:52 PDT

 

Tânăra model se numește Nissu Cauti și este deja celebră prin felul ei inedit de a-și susține naționale de fotbal. Succesul ei se datorează faptului că este foarte sexy și atrage atenția publicului cu formele corpului său, mai ales când pozează nud.

 

Belleza y sensualidad en una sola imagen la #noviadelaseleccion la gran #nissucauti 😍😘😉

Публикация от Nissu Cauti (@nissu_lovers) 29 Фев 2016 в 5:00 PST

Trebuie să menționăm că Nissu Cauti folosește această tehnică de a-i susține pe fotbaliștii din Peru deja de câțiva ani. Noutatea din acest an este că Nissu Cauti a declarat că dacă naționala Peru va învinge, își va scoate nu doar maioul…

 

 

Fluxul de știri
0