Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribila la Drochia: Descoperire macabră în aproprierea satului Petreni

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПодозреваемый в суде
Подозреваемый в суде - Sputnik Moldova
Abonare
Doi indivizi și-au omorât prietenul în bătaie, iar apoi l-au îngropat la o margine de sat.

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. Doi bărbați din raionul Drochia, în vârstă de 29 de ani, și-au omorât prietenul de pahar, îngropându-l apoi la o margine de sat.

Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Crimă cumplită: Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă

Victima a fost dată în căutare de Poliție încă în 2010 și tot atunci a fost pornită o cauză penală pentru „omor intenționat".

În martie 2018, la adresa ofițerilor Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații a ajuns o informație operativă cu privire la persoanele și circumstanțele în care ar fi fost comisă crima.

Astfel, a fost reluată urmărirea penală, fiind efectuate mai multe investigații.

La scurt timp, suspecții au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați, cunoscuți de-ai victimei, unul dintre ei fiind reținut.

Celălalt infractor a fost găsit după gratii — individul a fost condamnat în 2013 pentru furt în proporții deosebit de mari și își ispășește pedeapsa în Penitenciarul din orașul Cricova.

Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina, declarând că după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, între ei s-a iscat un conflict. Suspecții și-au bătut prietenul de pahar până l-au omorât.

Cuțit - omor - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă în Capitală: Un bărbat și-a omorât tatăl cu bestialitate

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, cei doi au îngropat cadavrul a în apropierea satului Petreni, raionul Drochia.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, pe un câmp, în apropierea satului Petreni, au fost depistate și ridicate osemintele victimei.

Potrivit legislației în vigoare, persoanele culpabile de „omor intenționat" se pedepsesc cu închisoare de la zece până la 15 ani sau cu detenţie pe viaţă.

Fluxul de știri
0